Vi hjälper dig!

Tillsättningar inom Ekonomiområdet

Behöver ni förstärkning på er ekonomiavdelning? Kanske under ett tidsbegränsat projekt? Eller vill du hyra in en ekonomikonsult på obestämd tid? Vi vet att behovet av personal inom ekonomi kan variera över tid, därför finns vi tillhands med flexibla lösningar för att hjälpa dig, oavsett tidshorisont eller omfattning.

Hos Inte Bara Post Bemanning har du som kund samma kontaktperson genom hela processen. Din kontaktperson är också den person som rekryterar rätt ekonomikonsult samt har löpande kontakt med konsulten under uppdragets gång. Allt för att processen ska fortgå så smidigt som möjligt.

Du väljer själv vilket upplägg som passar ditt företag bäst – bemanning, hyr-köp eller rekrytering. Du väljer självklart också en omfattning som passar dig – ett tidsbestämt projekt, deltid eller heltid.

Vi tillsätter både juniora och seniora ekonomikonsulter med varierande erfarenhet. Några exempel på tjänster vi kan hjälpa till att tillsätta är ekonomiassistent, redovisningsekonom, controller och löneadministratör.

 

🌟 Varför anlita Inte Bara Post Bemanning?

  • Korta beslutsvägar internt, vilket skapar en snabb och professionell process
  • Du har en kontaktperson, samma person som också rekryterar och har kontakt med konsulten under hela uppdraget
  • Flexibla lösningar efter dina behov

Några ord från våra kunder och konsulter

Oscar Almgren

Business Area Manager Finance & Partner
Maila mig!
08-518 072 08
Läs mer-knapp

Hur skulle du presentera dig själv med tre ord?
Optimist, ambitiös och glädjespridare
Vad är service för dig?
Kvalitet, förtroende och engagemang
Visste du att?
Oscar har ett SM-Guld och ett SM-Silver på juniorsidan i innebandy.

Vill du veta mer?

Jag är ansvarig för affärsområdet Ekonomi och berättar gärna mer om hur vi hjälper till med ekonomitillsättningar. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort!

Jag kontaktar dig