Nätverket för våra konsulter!

RPB Insights

RPB Insights – nätverket för våra konsulter

Våra konsulter är vår viktigaste tillgång, till och med så viktiga att vi internt kallar dem våra ambassadörer. De är ambassadörer för vårt varumärke, vår förlängda arm ut till er som kund och för ert bolag i det arbete de bistår er i.

Vi är stolta över våra konsulter och har handplockat varenda en av dem. De har också noggrant valt ut oss. En perfect match helt enkelt.

Vi vet att våra konsulter gör sitt bästa för att alltid leverera högsta service när de är ute på uppdrag och vill därför kunna ge dem något som fortsätter att motivera dem till att vara sitt bästa jag. Därför lanserade vi under hösten 2019 konsultnätverket RPB Insights. Vårt sätt att inspirera, utbilda och coacha våra konsulter i sin karriärresa.

Syftet med RPB Insights är att se våra konsulter växa, både som människor men också genom mer kunskap inom olika områden. Vi vill få dem att utvecklas som människor och samtidigt bygga ett starkare CV. Vi vill också kunna attrahera fler duktiga konsulter och genom det utöka vår Bara Posten-familj ytterligare.

Så, rent konkret, vad innebär RPB Insights för våra konsulter?

  • Utbildningstillfällen två gånger per år på olika inspirerande teman. Utbildningarna kommer alltid att vara interaktiva där våra konsulter tar en aktiv roll i att utmana sig själva.
  • Inspiration genom externa föreläsare
  • Insikter, tips och råd kring arbetsliv, karriär och kommunikation samt vikten av att skapa sitt personliga varumärke
  • Ett forum för nätverkande med oss på Bara Posten Bemanning och andra konsulter
  • En möjlighet att stärka sitt CV genom RPB Insights certifiering

Är du konsult hos oss och vill bli inbjuden till RPB Insights? Hör av dig till insights@rpbemanning.se så skickar vi dig en inbjudan på en gång!

Är du kund hos oss eller bara nyfiken på att veta mer? Hör av dig till insights@rpbemanning.se så ser vi till att svara på alla dina frågor!

Lansering av RPB Insights!

Den 10e september lanserade vi konceptet RPB Insights för våra konsulter. Vi startade med en utbildning- och motivationskväll på temat sälj och ”att vi alla är säljare”. Vår konsulter fick delta via interaktiva övningar och fick tips och råd för att kunna stärka sina varumärken och bli än mer proaktiva ute hos kund. Kvällen avslutades med en inspirerande och tänkvärd föreläsning av Leo Razzak. Leo fick oss att fundera över våra värderingar, mod och att våga gå sin egen väg!

Nätverksträff tillsammans med Hand in Hand

I november hade vi en nätverksträff för våra konsulter där vi valde att ha fokus på Inte Bara Post Bemannings samarbete med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand. Inte Bara Post Bemanning investerar i ett projekt i Zimbabwe som bidrar till att bekämpa fattigdom genom att hjälpa kvinnor att starta företag.

Inte Bara Post Bemanning valde att för varje konsult som närvarade på nätverksträffen skänka 900 kr, en summa som bidrar till ett nystartat företag i Afrika. 26 konsulter deltog på vår nätverksträff och vi bidrog på så sätt till 26 nya företag! Under kvällen fick vår konsult Linnea Hilsérus också veta att hon, genom en fantastisk motivering, får äran att följa med oss till Zimbabwe under våren. Syftet med resan är att besöka och följa upp det projekt som Inte Bara Post Bemanning stödjer i Zimbabwe. Grattis Linnea!

Utbildningskväll på temat ”Service – att göra det lilla extra”

Den 12e februari anordnade vi en utbildningskväll på Scandic Anglais med syfte att inspirera våra konsulter till att göra ”det lilla extra” i sitt arbete. Definitionen av ”det lilla extra” är olika för alla, vilket också genomsyrade kvällen! Vi fick ta del av många olika historier och exempel från både medarbetare på Inte Bara Post Bemanning och från våra konsulter på vad service i världsklass betyder för just dem. Tack för en trevlig kväll och för att ni bjöd på er själva!

Utbildningskväll på temat ”Stresshantering, välmående och vikten av återhämtning”

Den 5e oktober anordnade vi en utbildningskväll med syfte att ge våra konsulter inspiration och verktyg inom ”stresshantering, välmående och vikten av återhämtning”. Alla har vi olika erfarenhet av temat, något som gav extra bra diskussioner och som gjorde gruppövningarna väldigt givande. Ledarskapscoachen Lotta Christensson från Superlife var med oss under kvällen och gav oss många nyttiga tips och råd.

Vi fick också njuta av god mat, dryck och att äntligen få umgås med varandra igen efter ett långt uppehåll under pandemin!

Inspirationsföreläsning med Ida Kjos

Under hösten 2022 bjöd vi in våra konsulter till mingel och inspirationsföreläsning på GT30, härliga lokaler på Grev Turegatan 30. Vi gästades av chefsjuristen, opinionsbildaren, poddaren och tvåbarnsmamman Ida Kjos som delade med sig av många personliga erfarenheter och fick oss att reflektera över vad det innebär att vara sann mot sig själv. Ida boostade oss alla med engagemang, mod och styrka till att stå upp för sin sak och att våga följa sina drömmar. Stort tack härliga Ida och alla konsulter för en givande kväll!

Kontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakt