Några av våra samarbeten

Kundreferenser

Advokatfirman Törngren Magnell

”Vi värdesätter den snabbhet och enkla dialog som Inte Bara Post Bemanning alltid levererar. De förstår snabbt vårt behov och presenterar riktigt bra kandidater som lever upp till våra förväntningar. Vi använder oss av bemanning i vår reception vid behov, men har också en ekonomiassistent som hjälper oss och som vi är extremt nöjda med!”

Overlay link

Airinum

”Vi är otroligt nöjda med den rekrytering som Inte Bara Post Bemanning har lyckats leverera varje gång vi har arbetat tillsammans. Service, snabbhet och träffsäkerhet är för oss de tre främsta egenskaperna som sammanfattar vårt samarbete och i synnerhet det bemötande vi har fått från våra kontaktpersoner på Inte Bara Post Bemanning. Därmed är IBPB det självklara valet för oss när vi behöver hjälp med bemanning!”

Overlay link

AMF Fastigheter

”Inte Bara Post Bemanning har hjärta, hjärna och själ i allt de gör. Vi känner oss alltid väl omhändertagna, sedda och lyssnade på. Vi uppskattar också att Inte Bara Post Bemanning är snabba; både vad gäller att svara, men också vid leverans. Kommunikationen är tydlig, rak och ärlig vilket gör vårt samarbete väldigt smidigt. Det gäller både de stjärnor vi får hit till oss men också med våra kontaktpersoner på Inte Bara Post Bemanning. Vad mer kan vi önska oss av en bemanning- och rekryteringspartner?”

Overlay link

Betsson

”Inte Bara Post Bemanning är alltid tillgängliga och löser bemanning även med kort varsel. Vi får alltid ett trevligt bemötande, både av konsulter och personal på Inte Bara Post Bemanning. Vi upplever också att de är konkurrenskraftiga i pris!”

Overlay link

GANT

”Inte Bara Post Bemanning har under många år hjälpt oss att täcka upp vid både akuta och mer långsiktiga personalbehov. Vi har främst bokat konsulter till vår reception och vår internservice. Samtliga konsulter vi har tagit emot är genuint positiva och serviceinriktade. Kontakten med bokningen är okomplicerad, lyhörd och snabb. Bättre bemanningspartner finns inte!”

Overlay link

Hemnet

”Inte Bara Post Bemanning var snabba och effektiva när vi behövde få en konsult på plats med kort varsel. Jag upplever att de är lyhörda och levererar, tillsättningen blev en fullträff. Vi är otroligt glada över att ha påbörjat vårt samarbete.”

Overlay link

Kindred

”Vi uppskattar flexibiliteten, Inte Bara Post Bemanning lyssnar på våra behov och anpassar lösningar därefter. Vi har konsulter som jobbar under längre perioder men också extrapersonal som ersätter vid sjukdom eller semester. Det är alltid snabb och smidig service, och ett väldigt trevligt bemötande.”

Overlay link

Oriflame

”Det bästa med Inte Bara Post Bemanning är de alltid positiva konsulter som kommer med en Can Do-spirit, att all går att ordna! Vi är trygga i att Inte Bara Post Bemanning hittar rätt person snabbt, även vid kort varsel. Det är alltid snabb leverans av kompetenta ambassadörer, något som är ovärderligt för oss. Vi är trygga i att vi alltid kommer att få bra hjälp av Inte Bara Post Bemanning!”

Overlay link

Tink

”Vi använder Inte Bara Post Bemanning vid tillfällig bemanning men också vid längre uppdrag och rekryteringar. Vi upplever hög service vid båda tjänsterna.

Vid längre uppdrag uppskattar vi hyr-köpslösningen, vilket innebär att vi kan hyra in en konsult under en förutbestämd tidsperiod, med målsättning att sedan enligt avtal anställa kandidaten. Vi gillar detta upplägg eftersom det genom en intervju kan vara svårt att hitta rätt!

Vid kortare uppdrag ser vi fördelen i att vi kan ringa in spontant med kort varsel och få en snabb ersättare. Vi uppskattar att dessa kandidater levererar en så pass hög nivå och att de kan ta sig an uppgiften snabbt och utföra ett bra jobb.

Inte Bara Post Bemanning erbjuder ett väldigt brett utbud av tjänster, vilket underlättar för oss. Det känns som att man kan vända sig till er för att få hjälp med allt!”

Overlay link

Ubisoft

”Vi är riktigt stola över de fina konsulter som Inte Bara Post Bemanning funnit åt oss. Inte Bara Post Bemanning är alltid lyhörda, effektiva och service minded vilket vi uppskattar enormt. Det känns tryggt att veta att de alltid håller en hög nivå och kan lösa diverse problem som kan uppstå. Vi uppskattar även att vi har en och samma kontaktperson på Inte Bara Post Bemanning vilket gör att man kan få till ett bra och proffsigt samarbete!”

Overlay link

VR

”Vi upplever att samarbetet med Inte Bara Post Bemanning fungerar mycket bra och vi har fått en toppkandidat hos oss. Hela processen har fungerat utmärkt från rekrytering, intervjuer med kandidater och slutligen tillsättning av tjänsten.”

Overlay link

Warner Bros. International Television Production

”Här har vi ett företag som lyssnar på kunden på riktigt och kan presentera rätt kandidater på en gång. De har alltid ett proffsigt bemötande samtidigt som de är lättsamma och har en lösningsorienterad approach. Inte Bara Post Bemanning har lyckats med två utomordentligt träffsäkra tillsättningar av ekonomikonsulter och vi är otroligt nöjda. Det blir garanterat fler uppdrag i framtiden.”

Overlay link