Söker du jobb?

Bli konsult

Oavsett om du söker ett extrajobb vid sidan av studierna, om du precis har tagit examen eller om du redan har en del yrkeserfarenhet så hittar vi på Inte Bara Post Bemanning rätt jobb för dig. Vi har kunder i många olika branscher och kan erbjuda både deltid- och heltidsjobb. Söker du efter ett flexibelt arbete är rollen som ambulerande receptionist perfekt för dig.

Att arbeta som konsult hos Inte Bara Post Bemanning

Som konsult hos Inte Bara Post Bemanning skaffar du dig snabbt arbetslivserfarenhet och bygger vidare på ditt CV. Du får möjlighet att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare och du bygger vidare på din karriär.

För oss är det viktigt att våra konsulter lever efter samma värderingar som vi på Inte Bara Post Bemanning. Vi är JA-sägare, lösningsorienterade och framför allt – serviceinriktade! Vi lever efter inställningen ”Jag kan! Jag har bara inte lärt mig än”, något som uppmuntrar till att göra sitt yttersta och vara öppen för förändringar. Alla gör vi misstag ibland, det viktiga är hur du väljer att hantera det efteråt. Vi väljer att se det som ett sätt att lära och att utvecklas till det bättre.

Vi tycker att det är en självklarhet att du, precis som vi på Inte Bara Post Bemanning, ska ha tillgång till träning och hälsa i din vardag. Därför erbjuder vi våra ambassadörer ett medlemskap på SATS.

Vi är stolta över våra konsulter och vill hjälpa dem att utvecklas och bygga vidare på sin karriär. Därför har vi startat RPB Insights, ett nätverk där våra konsulter får ta del av utbildningar, inspirerande föreläsningar, sociala aktiviteter och mycket annat. Läs mer om RPB Insights.

Några ord från våra konsulter

Sandra Bruno

Consultant Manager
Maila mig!
08-518 072 00
Läs mer-knapp

Hur skulle du presentera dig själv med tre ord?
Strukturerad, glad och driven
Vad är service för dig?
Engagemang, flexibilitet och tillit
Visste du att?
Sandra har ett stort intresse för bakning.

Vill du veta mer?

Jag är ansvarig för våra ambulerande receptionister och berättar gärna mer om vad det innebär att arbeta som konsult hos oss. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort!

Jag kontaktar dig