Våra tjänster

Bemanning

VARFÖR BEMANNING?

Bemanning är ett utmärkt val när ett företag exempelvis står inför organisationsförändringar, upplever arbetstoppar, vid vikariat, har anställningsstopp eller behöver hjälp att höja sin kvalitet och kompetens internt. Det är kostnadseffektivt då ni endast betalar för faktiska arbetstimmar, tidsbesparande eftersom vi ansvarar för att hitta rätt konsult samt flexibelt då ni själva väljer när konsulten ska vara på plats. Genom att anställa en konsult får ni istället möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

Hos oss på Inte Bara Post Bemanning kan ni få hjälp med all typ av bemanning utifrån era behov. Genom att välja en bemanningslösning hos oss erbjuder vi, utöver konsulten, vår expertis vad gäller allt som rör anställning, utvärdering och uppföljning. Vår ambition är att vara en samarbetspartner över tid och att få förtroende för längre uppdrag, det är då vi kan göra störst skillnad för kunden.

Vi har ett stort nätverk av konsulter där de flesta har någon typ av servicebakgrund, detta gör att ni kan känna er trygga med att ni får rätt person till just ert företag. Ni som kund väljer precis vilka tider och datum ni vill ha en konsult på plats.

Tack vare vår expressbemanning kan vi garantera en ersättare på plats inom 60 min vid sjukdom eller annan anledning som gör att ordinarie person är borta.

Vi fokuserar på bemanningslösningar inom reception, kontorsservice, ekonomi, HR, marknad och administration.

I filmen nedan förklarar vi vår tjänst ”Extra vid behov”:

Offertförfrågan

Vill du ha en prisuppgift på våra tjänster? Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig inom 24h.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakt