En flygande start på karriären

Ambulerande receptionist

Rollen som ambulerande receptionist ger dig möjlighet att skaffa branscherfarenhet, ett kontaktnät och att bygga upp ditt CV. Du skapar bra förutsättningar vidare i din karriär ⭐️

Som ambulerande receptionist hos Inte Bara Post Bemanning är du anställd hos oss men arbetar på olika uppdrag hos olika företag. Du täcker ett tillfälligt behov som uppstår ute hos våra kunder, uppdragen kan vara allt från en dag till flera månader. Alla uppdrag är

inom ramen för kontorsservice, te.x. receptionist, konferensvärd/värdinna, kontorsassistent eller inom administration. Du kommer delvis att vara schemalagd med fasta tider, men behöver också vara redo att kunna rycka ut och hjälpa våra kunder med kortare framförhållning. Självklart har du alltid en konsultchef hos Inte Bara Post Bemanning som stöttar dig längs vägen och som är ditt bollplank när frågor eller utmaningar dyker upp! Du blir också en del av vårt konsultnätverk RPB Insights där du träffar andra konsulter, får ta del av utbildningar och andra sociala aktiviteter.

🌟 Varför Ambulerande receptionist?

  • Du skaffar dig erfarenhet från olika branscher och företag
  • Du bygger upp ett kontaktnät som är av värde längre fram i karriären
  • Du bygger upp ditt CV
  • Du skaffar dig en trygghet i dig själv och växer som människa
  • Du har roligt på vägen!

🌟 Vem är du?

Du är en prestigelös, initiativtagande, flexibel och lösningsorienterad person som lever efter mottot att ingenting är omöjligt. För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och sträva efter att alltid göra det lilla extra. Du har gärna någon typ av serviceerfarenhet sedan tidigare. Att ha ett nyfiket sinne och en god social förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter är ett stort plus!

Vi ser fram emot din ansökan! Du hittar annonsen här.

Några ord från våra konsulter

Sandra Bruno

Consultant Manager
Maila mig!
08-518 072 00
Läs mer-knapp

Hur skulle du presentera dig själv med tre ord?
Strukturerad, glad och driven
Vad är service för dig?
Engagemang, flexibilitet och tillit
Visste du att?
Sandra har ett stort intresse för bakning.

Vill du veta mer?

Jag är ansvarig för våra ambulerande receptionister och berättar gärna mer om vad det innebär att arbeta som konsult hos oss. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort!

Jag kontaktar dig